Avui, 15 de juny, els alumnes de 1r d’Eso hem anat d’excursió al Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages. Allà, hem fet dos tallers: el Correfogons que tractava sobre el menjar saludable i el taller Setcències a la cuina que anava sobre la cuina científica.
El taller Correfogons, que estava dividit en dues parts, consistia en una primera part d’explicació i un petit joc; i una segona part on calia cuinar una recepta en petits grups. Finalment hem tastat tots els plats que hem cuinat amb un molt bon resultat.
Per altra banda, en el taller de Setciències hem unit la ciència amb la cuina. Hem elaborat mató, oli de xocolata i esferificacions de suc de préssec, estava boníssim!
Cal afegir que aquestes activitats han format part del crèdit de síntesi anomenat “Som el que mengem”.
Júlia Colàs, Inés Corchado, Julia Puente i Aran Suñé
Genial tot aquest pla es molt important i motivant per la salut dels nostres fills!