Nou web temàtic Tria Educativa

Benvolguda família, 
Us volem informar del llançament d’un nou web temàtic triaeducativa.gencat.cat  , que neix amb un objectiu principal: oferir informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l’ESO i han de decidir quina formació s’ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19, que per segon any consecutiu impedeix la participació del Departament en un esdeveniment presencial tan vinculat al suport i l’acompanyament als nostres joves com és el Saló de l’Ensenyament. 
 
El nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. El portal inclou les fitxes actualitzades de tots els estudis, d’acord amb els canvis introduïts arran de l’entrada en vigor de la nova llei d’Educació, la LOMLOE, el 19 de gener passat. A més, i trobareu vídeos explicatius sobre els diferents estudis, podcasts sobre temes diversos (proves d’accés a ensenyaments d’arts escèniques i esportius, novetats del proper curs, recomanacions per fer un bon treball de recerca…), un desplegable descarregable que reuneix tota la informació sintetitzada sobre l’oferta formativa, i molts altres materials. 
 
Fins ara tota aquesta informació estava integrada en el web Estudiar a Catalunyaque està en procés de redisseny i reconceptualització total per al primer trimestre de 2022. 
 
Per acabar també us volem recordar les dates de preinscripció de l’etapa postobligatòria . Enguany seran de l’11 de maig al 17 de maig i que el tràmit es realitza per internet.Per fer aquest tràmit recordeu que us cal el RALC, el número d’identificació de l’alumne que el trobareu a qualsevol butlletí de notes del vostre fill o filla.
 
Per qualsevol dubte contacteu amb el vostre tutor o tutora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>