L’Institut de Collbató un cop més amb la Portal 2020!!

El passat dimecres 15 de gener es va presentar una nova edició de la Portals al Casinet de Collbató , i ja en van 11. La volta en BTT als 4 portals de Montserrat. Enguany l’homenatjat és el ciclista basc Joseba Beloki.
La volta ha obert ja les inscripcions i planteja tres reptes (www.laportals.com).La clàssica portals de 60 km, una half de 38 km . Ambdues proves es realitzaran el diumenge 19 d’abril. I el tercer repte: La volta solidària de 12 km que es realitzarà el dissabte 18.
L’institut col·laborarà amb força voluntaris dins l’organització i també us vol animar a participar en el repte que millor s’adapti a les vostres característiques . Recordant que la cursa solidària que es realitza el dissabte és per recollir fons per l’associació  que lluita contra la malaltia de Dent (www.asdent.es) que investiga sobre aquesta malaltia tan poc coneguda.
Apunteu al calendari aquest cap de setmana!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>