Projecte reciclatge

Des de l’institut de Collbató en col·laboració amb l’AMPA,  volem contribuir amb la sostenibilitat ambiental, tenint sempre present la regla de les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Ens agradaria que el nostre alumnat prengués consciència de la importància que tenen les nostres accions i com repercuteixen en el nostre entorn. Creiem que hem d’aprendre a cuidar-lo i conservar-lo.

Així, les accions que s’estan portant a terme són:

  • Obsequi d’un embolcall reutilitzable per als entrepans i esmorzars (boc’n’roll) a cada alumne per part de l’AMPA amb l’objectiu de reduir els residus plàstics al nostre centre.
  • Tallers i xerrades sobre la gestió de residus i l’impacte humà sobre el medi natural a càrrec d’en Jesús Aguilera (canamji.cat) com a mesura de conscienciació mediambiental.
  • Col·locació estratègica de contenidors de matèria orgànica, envasos, paper i cartró, i rebuig a les nostres instal·lacions.
  • Neteja periòdica del pati i buidatge dels contenidors a càrrec de l’alumnat en les tutories.
  • Treball a tutories sobre la importància de mantenir nets tots els espais del centre.

 

Agraïm la vostra col·laboració en la nostra tasca. Junts ho podem aconseguir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>