Participem a la Marató de TV3

Els alumnes de 3r d’ESO, dins del projecte Serveis Comunitaris, promouen la iniciativa un origami, un euro.  Un grupet d’alumnes aniran a explicar la història dels origamis i  ajudaran als alumnes a fer una grua. 

 D’aquesta manera participem amb La Marató de TV3 2020 (dedicada a la COVID-19), per cada origami que rebi la Fundació MGC, donarà 1 euro a la Marató. Vídeo “el fil vermell” (origami 2020)

Tradicionalment, regalar grues de paper s’ha associat amb el fet de voler desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat. Se’n regalen, entre d’altres moments, quan neix un nadó, quan una parella es casa, quan algú està malalt… o bé es poden regalar a algú que estimes o que és important per a tu.

Vols participar? Comença fent la teva grua.  Les grues es poden fer amb papers de colors, blancs, quadriculats amb dibuixos….. També s’hi poden escriure missatges. Pots fer tantes grues com vulguis!!!!! 

Sabies que hi ha una antiga llegenda japonesa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>