Jordi Rovira parla de la Joana Biarnés

En el tancament de la SA 202 Premsa i fotoperiodisme, el periodista Jordi Rovira ha vingut a l’institut a fer una xerrada sobre Joana Biarnés. En Jordi Rovira juntament amb Òscar Moreno són els autors del reportatge Joana Biarnés, una entre tots.

La xerrada ha estat molt interessant, l’alumnat acabava de veure el reportatge i ha pogut preguntar tots els seus dubtes a un dels autors del reportatge. La xerrada s’ha fet en una aula i s’ha retrasmès per meet a la resta d’aules de 2n d’ESO. L‘espai multimèdia de l’institut porta el nom de Joana Biarnés.

Un grup d’alumnes participen a la moodle moot Spain 2020

Un grup de 5 alumnes de l’Institut: en Bruno, la Carla, la Júlia, el Sergio i la Somei fan una presentació a la moodle moot 2020 explicant la seva experiència com a usuaris/usuàries i els canvis que farien al moodle actual. Tot i els problemes tècnics a l’inici, l’alumnat va fer una bona presentació de les seves idees i perspectives de futur. Al vídeo podeu veure i escoltar la seva presentació.

L’ Ares Rossell parla de panots dins la SA 102: Investiguem

L’Ares Rosell és una mestra que va realitzar el seu treball de recerca de Batxillerat sobre els panots de Barcelona. L’Ares ha explicat com i quan es van fer els primers panots, tipus de panots, futur dels panots i la simbologia que hi ha representada en ells.  La xerrada s’ha retransmès per meet en directe a la resta de primers.

 

Reunió del Consell de delegats de l’institut 20-21

Avui s’ha celebrat la 1a reunió  del Consell de delegats del curs 2020-2021. Amb mascaretes i respectant les distàncies l’alumnat ha pogut presentar-se i parlar de la incorporació a les aules, de la normativa covid, de les activitats a l’hora de pati. A partir d’avui el Consell es reunirà amb una periodicitat mensual.