.

Murs que comuniquen: del romànic a les xarxes socials

L’alumnat de 2n d’ESO en el tancament de la SA Còmic van visitar el MNAC on van realitzar el taller: Murs que comuniquen: del romànic a les xarxes socials.  El taller va fer plantejar l’alumnat què tenen en comú i què tenen de diferent un mural romànic i una pàgina d’Instagram, l’objectiu final era descobrir la capacitat comunicativa de les imatges.

Tres noies de 3r participen al Technovation Girls

Technovation Girls és un programa mundial que fomenta les habilitats tecnològiques en les noies. Al llarg del programa, els equips han de dissenyar una aplicació per mòbil que solucioni un problema de la societat. L’Ona, la Somei i l’Aina  han presentat la seva app: My safe place. Al vídeo podeu veure més informació sobre l’aplicació que han dissenyat.

Esperem que tinguin molta sort.

Un grapat de contes

Els alumnes de 4t d’ESO han escrit cadascú un conte per a una activitat de classe i, vista l’originalitat i la qualitat dels relats, els hem pogut donar forma de llibre. Aquest divendres, dia de Sant Jordi, tindrem els exemplars disponibles físicament a l’Institut perquè pugueu comprar-ne. No us en quedeu sense! Els diners recollits amb la venda seran dedicats al viatge de final de curs de 4t d’ESO.
El preu de cada exemplar és de 10 euros.