Menjador escolar

Disposem d’un servei diari de menjador.   

Podeu consultar el Projecte de cuina ecològica

Caldrà que cada nen porti el seu tovalló de roba, amb l’objectiu d’evitar els residus dels tovallons d’un sol ús. 

Els preus són els següents:

Fixes: 6,20 €

Esporàdics: 6,80 €

Podeu consultar el menú mensual a la web de l’Afa.

Trobareu tota la informació dels ajuts de menjador al Consorci, en aquest l’enllaç: https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/ajuts_beques_i_subvencions/convocatories_ceb/ajuts_de_menjador

Servei de cantina

Oferim servei de cantina amb entrepans per al primer pati. Caldrà encarregar-los a primera hora, en un llistat que trobareu a la consergeria de l’institut. El preu de l’entrepà gran (1/2 baguet) amb tomàquet i embotit o formatge és de 2 € i el de l’entrepà mitjà és d’1,50 €. Si alguna família està interessada a tenir aquest servei fixe, que ho comuniqui per correu electrònic a menjador-afa@institutviladomat.cat

 

Tallers de cuina extraescolars

Oferim tallers gastronòmics per als nostres joves en horari extraescolar.

Es treballaran diferents aspectes relacionats amb la gastronomia, sobretot cuina casolana, de proximitat, productes de temporada… Farem pràctiques de cuina de reaprofitament, de tècniques de conservació, veurem què significa la petjada ecològica? I també dedicarem algun espai a les galetes, els pastissos, les coques, pizzes, etc.

L’objectiu del taller és aprendre a cuinar i estimar la cuina, conèixer l’estacionalitat i producció dels aliments, i sobretot donar-los eines perquè siguin consumidors lliures en un futur.

Serà un taller trimestral, amb 1 sessió setmanal, dijous de 16:30 a 17:30h i el preu és de 30€ mensuals per a les famílies sòcies de l’AFA (36€ per a no sòcies).