Bones vacances d’estiu 2019!

Us desitgem a tots i a totes, molt bones i merescudes vacances d’estiu. No oblideu també destinar alguna estona per llegir i fer la feina d’estiu voluntària: Feines d’estiu

Per tal de valorar la satisfacció de les famílies, respecte el curs que ara acabem, us demanem que ompliu la següent enquesta, molt breu:

El dia 10 de setembre farem arribar per correu electrònic la distribució de grups i l’horari del primer dia, 12 de setembre.

bones vacances

Respecte el material, recordeu que el centre proporcionarà la carpeta classificadora i l’agenda a l’alumnat que ha pagat la quota obligatòria de material. Només necessiteu portar fulls DIN A-4, estoig i els llibres corresponents pel primer dia.

També podeu consultar, el calendari del proper curs, a l’apartat de la web i al següent enllaç:

Graduació 4t ESO

Avui, 26 de juny hem fet la graduació de la segona promoció de 4t d’ESO que surt del centre.

Ha estat un acte amb parlaments, actuacions musicals, orles, diplomes, bandes, photocall, piscolabis…. Una tarda nit molt agradable!

PortAventura 2019

Avui 20 de juny, ja amb força calor i esperant les vacances, l’alumnat del centre ha fet una sortida a PortAventura.

Han gaudit d’un dia assolejat!

 

Matemàtiques 3r ESO

Els alumnes de 3r han fet una activitat competencial a l’assignatura de matemàtiques, fabricant i dissenyant una capsa amb bombons, que havien de complir unes determinades especificacions.

Podeu veure en aquestes fotos quins han sigut els productes presentats, el que no podreu fer serà tastar-los.

Funny Day 3r ESO > 5è EP

Avui els alumnes de 3r d’ESO han fet el Funny Day, un intercanvi lúdic en anglès amb alumnes de 5è de primària de l’escola Àngel Guimerà i JJ Ortiz.

Els nostres alumnes han preparat diversos jocs en anglès per practicar vocabulari i cultura anglesa.

Jornada intercanvi esportiu 2n ESO > 6è EP

Aquest matí l’alumnat de 2n d’ESO ha fet un intercanvi esportiu amb l’alumnat de 6è d’educació primària de l’escola Àngel Guimerà.

L’alumnat d’ESO ha preparat tota una sèrie d’estacions, per les qual anava passant l’alumnat de primària, practicant diferents esports i jocs.

D’aquesta forma l’alumnat de l’escola, que està a punt d’acabar l’etapa d’educació primària, estableix vincles amb l’institut.

Per concloure la jornada, tot l’alumnat ha rebut un clauer commemoratiu.

GUANYADORES Premi ficcions 2019!

Julieta IriarteZaira Pérez i Emma Villarejo, de l’Institut Sant Andreu de Sant Andreu de la Barca, han guanyat l’onzena edició del concurs literari juvenil Ficcions amb la peça ‘1944’.

El concurs l’organitza l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) per promoure la lectura i l’escriptura en català entre els joves.

Podeu consultar la notícia sencera clicant a les imatges:

Trobada de mediadors del Baix Llobregat

Els alumnes de mediació han participat per primera vegada a la XII Trobada de Mediadors del Baix Llobregat.

Han pogut compartir experiències amb més de 200 nois i noies de 15 instituts de la comarca. Al final de la jornada, en Francesc Ballester, director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat, ha fet entrega a tots els alumnes mediadors d’un diploma. Un gran dia per a tots!

Concurs escolar municipal, prevenció del tabaquisme

Durant aquest trimestre l’alumnat de primer i segon d’ESO de tota la població ha participat en un concurs escolar municipal de prevenció del tabaquisme.

La guanyadora del concurs ha estat la Sofía Sistac de 1r C i aquest dissabte 11 de maig durant la Fira de la Primavera se li ha fet l’entrega del premi d’un cap de setmana a Port Aventura per tota la família i entrades al cinema pels companys que l’han acompanyat.

Tot seguit podeu veure el seu eslògan:

Moltes felicitats Sofia per la feina feta!!

 

3r ESO C al teatre!

Avui els alumnes de 3r C han anat al Teatre Poliorama a veure “Invasió subtil I altres contes” d’en Pere Calders.

Aquestes darreres classes, han estat treballant a classe el conte, l’autor I l’obra que anem a veure.

És per això que l’obra els omple de curiositat. Esperem que els hi agradi!

3r ESO, Teatre Poliorama

Avui els alumnes de 3r d’ESO A han anat al Teatre Poliorama, per veure l obra: Invasió subtil I altres contes d’En Pere Calders.

I després participaran en un col.loqui sobre aquesta.

Com veieu estem tots preparats per la funció.