Història

El centre va néixer com a S.E.S. de Salt el curs 2004-2005. S’inicien les classes amb la instal·lació de dos mòduls prefabricats, per atendre alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO, en un descampat a les afores del nucli urbà del municipi, al carrer Miquel Martí i Pol, entre l’Espai Gironès, en aquell moment en construcció, i les instal·lacions esportives.

Des d’aquells inicis el nostre centre ha anat creixent i millorant, any rere any. Destacaríem dos moments emblemàtics de la nostra història: 

El curs 2010-2011, quan el centre deixa d’anomenar-se SES de Salt i  passa a ser la S.I. Salvador Sunyer i Aimeric. El mateix ex-alcalde de Salt, Salvador Sunyer, descobrirà la placa commemorativa del bateig del centre, que des del 22 de febrer ja s’havia aprovat al ple municipal, com podeu llegir al següent enllaç del Diari de Girona. 

El curs 2015-2016, quan el centre fa un pas més i deixa de ser Secció d’Institut per esdevenir Institut de ple perquè ofereix, per primera vegada, estudis postobligatoris, un CFGM d’activats comercials.

Actualment l’Ins Salvador Sunyer i Aimeric disposa de 8 mòduls i un pati amb pista de bàsquet, camps de futbol, taules de picnic i altres equipaments específics per atendre uns 300 alumnes, 3 línies d’ESO i un CFGM d’Activitats comercials. 

El curs 2020-2021 s’inicia el procés participatiu per construir un edifici definitiu pel nostre centre.