TORNEM A ACTIVAR-NOS

Després d’una llarga espera, el passat dimecres 10 de març es varen poder reprendre les activitats extraescolars esportives de centre que s’havien vist interrompudes per les restriccions COVID-19. Més d’una trentena d’alumnes de diferents cursos d’ESO, separats per cicles i distribuïts en grups reduïts de… Llegeix més»

SalTalent

El dijous 11 de febrer l’alumnat de l’Institut Salvador Sunyer va dur a terme al teatre de Salt la ‘1a EDICIÓ de SalTalent‘.
Es tracta d’un projecte interdisciplinari a tall de concurs, on van intervenir les matèries de visual i plàstica, música i educació física. El… Llegeix més»

FEM FÒSSILS!

L’alumnat de l’optativa de bilogia de 4rt ESO, treballant amb les diferents eres i edats de la Terra i de com els fóssils han ajudat a reconstruir la història del nostre planeta, han treballat al laboratori tot intentant reproduir com es van fer diferents tipus… Llegeix més»

ESCALFANT MOTORS

El departament d’expressió està desenvolupant un projecte interdisciplinar basat en la realització d’un concurs de coreografies anomenat SalTalent. Les matèries implicades són educació física, visual i plàstica i música. En aquest projecte hi participa tot l’alumnat d’ESO i hi està implicat tot el centre. Cada… Llegeix més»

POESIA A L’AULA

Aquests darrers dies, després d’haver treballat la poesia i els seus elements, des de la matèria de castellà, hem elaborat una antologia poètica entre tots, seguint el format dels famosos “sonetos”. Us deixem un recull d’algunes de les boniques creacions que ha fet l’alumnat de… Llegeix més»