CURS 2020-2021

Aquí teniu els enllaços per a realitzar la matrícula del curs vinent.

LLISTA DEFINITIVA ADMESOS ALUMNAT ESO

LLISTA D’ESPERA ALUMNAT ESO

Matriculació ESO:

Matriculació 1r ESO

Matriculació 2n, 3r i 4t d’ESO

Matriculació CFGM Activitats Comercials:

Matriculació 1r CFGM

Matriculació 2n CFGM

Per qualsevol consulta podeu enviar un correu al b7008407@xtec.cat o bé trucar al 691671247 o 972234975

PREINSCRIPCIÓ ENTRE EL 13 i 22 DE MAIG

  • Es podrà fer de manera telemàtica i no presencial des del dia 13 de maig.
  • Ateses les actuals circumstàncies extraordinàries per la covid-19, es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia (més endavant, en aquesta pàgina web s’establirà i explicarà el mecanisme i les condicions), entre el 19 i el 22 de maig.

El tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

e-mail del centre:  b7008407@xtec.cat         Telèfon: 972234975  o  691671247

Conjuntament amb la Documentació (també s’ha enviar escanejada o fotografiada):

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • DNI/NIE de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
  • DNI/NIE de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI/NIE tot i ser menor de 14 anys.
  • La documentació acreditativa dels criteris de prioritat establert:  http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/documentacio/

TASQUES TERCER TRIMESTRE

En aquesta taula podeu consultar les activitats setmanals proposades pels equips docents per a cada nivell. Cliqueu el vostre grup per saber les vostres tasques.

Si teniu dubtes o preguntes podeu enviar un correu al professor/a de la matèria.

Grups:
1 ESO ESO 1A ESO 1B ESO 1C ESO 1SUPORT
2 ESO ESO 2A ESO 2B ESO 2SUPORT
3 ESO ESO 3A ESO 3B ESO 3C ESO 3AO
4 ESO ESO 4A ESO 4B
Agrupaments d’alumnes Aula d’acollida SIEI
Postobligatoris 1r CFGM 2n CFGM

 

TERCER TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

La Comunitat Educativa de l’Institut Salvador Sunyer i Aimeric desitja de tot cor que us trobeu bé. Us volem transmetre un munt d’energia positiva per afrontar amb tranquil·litat aquest confinament que preveiem que es pot allargar més del que ens pensàvem en un primer moment.

Sapigueu que el professorat del centre s’està posant al dia per tal que els vostres fills/es puguin seguir avançant en el seu procés d’aprenentatge i que els tutors i les tutores estan intentant arribar a totes les famílies.

En segon lloc, voldria informar-vos que rebreu en el correu de centre associat als vostres fills/es  les notes del segon trimestre i la trucada corresponent del tutor/a.

Com potser heu sentit en els mitjans de comunicació, el Departament  ha comunicat l’inici no presencial de les activitats acadèmiques per al  tercer trimestre. Com no pot ser de cap més altra manera, aplicarem el  seguit d’instruccions que ens fa arribar l’administració per tal de poder gestionar el curs de la millor manera possible. Per tal que l’alumnat pugui organitzar-se bé les tasques que ha de fer, una de les mesures que hem implantat és l’enllaç que trobaran a la Web  del Centre on podran accedir a les tasques del seu curs, que s’aniran actualitzant setmanalment mentre duri la situació actual.

Cal que tingueu present que a partir del tercer trimestre, segons les recomanacions que el Departament estableix, les tasques són obligatòries i esdevenen avaluables.

És per això que us demanem la vostra implicació: assegureu-vos que tenen accés a les tasques i que les  fan arribar al professorat de la matèria.

Per acabar, fer-vos saber que estem treballant, conjuntament amb l’Ajuntament i el Departament, per tal de poder establir quines són les necessitats tecnològiques de totes les famílies del nostre centre i poder assegurar la igualtat d’oportunitats.

Sempre a la vostra disposició, rebeu de tot el claustre una forta abraçada desitjant que, tot seguint les indicacions del Departament de Salut, aquest confinament ens faci a tots més forts i més solidaris.

Salut,