17 de Maig: Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

ATENCIÓ TUTORS: Accés al qüestionari

El proper 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Per aquest motiu la Comissió de Coeducació de l’institut  ha preparat una sèrie d’activitats que es duran a terme al llarg de la setmana del 13 al 17 de maig. 

Des de tutoria es treballarà i reflexionarà sobre el tema a través del visionat de documental/vídeo, lectures de testimonis que han patit discriminació i la realització d’un qüestionari.

En el hall del centre hi haurà una exposició de testimonis que han patit casos d’assetjament contra la diversitat sexual i de gènere. Així mateix, a les portes de les aules hi haurà penjats pòsters amb la mateixa temàtica. 

El dia 17 de maig pròpiament dit:

  • Es penjaran diverses banderes multicolors a diferents espais del centre.
  • Durant el 1r pati es repartiran llaçets multicolors per a tothom qui en vulgui.
  • Al 2n pati es llegirà un manifest reivindicatiu de la jornada.
  • En la inaguració de les Olímpiades Esportives, que se celebren a les Pistes Municipals d’Atletisme, adreçades a tots els alumnes de 6è de primària i de 1r d’ESO també es llegirà un manifest.  

Us agrairíem que us sensibilitzeu en aquesta causa que ens afecta a tots com a societat en general i com a comunitat educativa en particular.

Moltes gràcies.

Comissió de Coeducació de l’Institut Rocagrossa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>