Consulta el pla d’obertura del centre a partir de la fase 2

Consulta: Pla d’obertura del centre juny 2020

En el marc dels principis rectors que guien al Departament d’Educació com a autoritat competent en matèria educativa en el nostre territori, expressa la prioritat de garantir el dret a l’educació a tot l’alumnat a partir de l’atenció presencial i grupal amb l’objectiu de realitzar i fer seguiment de l’activitat formativa i lectiva ordinària, que, en aquests moments, no és possible atendre ja que s’apliquen les restriccions decretades pel Govern de l’Estat i les autoritats en l’àmbit de la salut.

Per tal d’adequar-nos a les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública i protecció civil, segons els reials decrets d’estat d’alarma i els acords del Govern de la Generalitat i a partir de l’evolució territorial i restrictiva de les diferents fases de desescalada, cal garantir per davant de qualsevol altre aspecte, la seguretat de l’alumnat, el personal docent, tècnic i d’administració i serveis dels centres educatius així com de les famílies que formen part de la comunitat educativa.

En aquest sentit, també és prioritari atendre de forma personalitzada a l’alumnat que ho requereixi o ho sol·liciti abans de la finalització del curs 2019-2020 tenint en compte totes les limitacions que imposa la situació. Com a centre es prioritza l’atenció telemàtica sempre que sigui possible i es deixa l’atenció presencial al centre si no és possible atendre les necessitats de l’alumnat d’una altra manera perquè la via telemàtica imposa restriccions insalvables.

Així, doncs, respectant les mesures de control, els centres actuen no solament com a entitat educativa sinó també com a entitat comunitària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>