Proves DELF scolaire

El divendres 13 de novembre, 13 alumnes de francès de l’Institut Ramon Casas i Carbó van fer, en el mateix Institut, les proves d’expressió i interacció oral per a l’obtenció dels diplomes de llengua francesa Delf Scolaire.
D’aquests alumnes, 7 es van presentar per a l’obtenció… Llegeix més»

Tríptic informatiu del RCiC

 
En aquest petit document trobareu la informació més rellevant sintetitzada en dos fulls. Presentació del centre, formes de contacte (telèfon i correu electrònic), instal·lacions, calendari escolar amb els esdeveniments més rellevants, dies de festa i lliure disposició, normes generals de convivència, horari d’alumnat i… Llegeix més»

Temporalment no hi haurà servei de cantina

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que el servei de cantina del nostre institut estarà temporalment tancat a l’espera d’adjudicar aquest servei a un nou candidat o candidata que presenti la proposta per encarregar-se de la cantina. Quan tinguem el servei actiu us ho comunicarem.
Salutacions cordials

Informació important (FAQS)

Benvolguts, benvolgudes,

Esperem que hagueu tingut unes bones vacances i un bon descans. Us fem arribar la informació relacionada amb l’obertura del centre de cara a l’inici de curs. Us preguem que llegiu amb molta atenció totes les instruccions que us indiquem i que caldrà respectar… Llegeix més»