3ESO, robòtica a la UdG

ENLLAÇ A L’ÀLBUM FOTOGRÀFIC

Els de 3r hem estat aquest divendres a la Universitat de Girona per veure la Politècnica. Allà ens van explicar què fan els enginyers/es, quins reptes es troben en les seves professions i quines eines utilitzen en seu món professional.

El que ens va quedar clar és que la funció d’un enginyer/a és solucionar els problemes de la manera més creativa, pràctica, econòmica i viable possible.

Vam fer per grups tres tallers diferents que representaven tres de les branques de l’enginyeria: la construcció, la química i l’alimentació. I tots vam poder manipular dos braços robòtics dels que fan servir les indústries per fer les feines més pesades i repetitives. L’objectiu a aconseguir era transportar unes peces manipulant la consola que traslladava al braç els moviments en funció dels graus de llibertat amb els que comptava el robot.

Tot plegat, una experiència per conèixer la universitat i el món de les enginyeries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>