Nova INTRANET DISPONIBLE

Ja teniu disponible l’accés a la nova intranet del centre.

També podeu accedir-hi des de dispositius mòbils mitjançant l’app per a Android que podeu trobar al Playstore. Per baixar-la heu de buscar l’aplicació GEISOFT i instal·lar-la. Un cop oberta seleccioneu el centre i introduiu les claus que us hem proporcionat. Des d’ella també podeu consultar faltes i comentaris i enviar missatges al tutor/a. Alguns alumnes encara no han estat donats d’alta per motius de l’aplicació del Departament d’Ensenyament. En breu els donarem d’alta i us farem arribar les claus.

13 comentaris

 1. Lluís Valldaura

  Hola Sònia.
  Torna a provar i recorda que la clau comença per co (de Collet Odina) .
  Després clica sobre el número que t’indica i entra

  Gràcies

 2. MARIA JOSE

  Hola bon dia,
  es inpossible entrar a intranet, me surt pagina sense seguretat i no me deixa fer res mes.
  Sóc Maria jose Turiel, mare de Joana de Ugarte de 1er A.
  GRÀCIES.

  1. Coordinació web Autor de l'article

   Maria José, quan et surt el missatge al navegador has de buscar l’enllaç a a “opciones avanzadas” i triar “Acceder a gassist.insllanca.cat (sitio no seguro)”. Des d’aquí hi podràs entrar. Si el problema no és aquest, ens ho fas saber i busquem la solució.

 3. Marissa Cortada Reixach

  Bona tarda Marcos,

  Jo també em trobo amb el mateix problema, una vegada a la pàgina no segura, dona cada vegada incorrecta la contrasenya quan intento entrar i ja he clicat sobre el número que indica.

  Gràcies .

  Marissa

 4. Lorena Canto Segura

  Bon dia.Sóc la mare de l.Aleix Noguera 2ESO.No m.accepta les claus ni a app ni a l.ordinador.Ja l.any passat vaig tenir problemes. Ja direu alguna cosa.Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>