Alumnes al The Fonix

El dissabte 25 de febrer cinc alumnes de l’INS Llançà van participar a la fase territorial del Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya The Fonix, que es va celebrar a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona a les dotze del migdia. Les cinc alumnes que s’hi van presentar són l’Aitana González (1r d’ESO), la Carla Castilla (2n d’ESO), l’Elena Pagès (3r d’ESO), la Laia Rivas (1r Bat) i la Yassamine Reskal (2n Bat). Aquestes cinc alumnes havien estat seleccionades per representar el seu curs d’entre els alumnes que es van presentar a la prova de la fase local que es va fer al nostre centre a principis de febrer, a la qual van participar de manera voluntària. 

img_5374

El concurs The Fonix és organitzat per International House Barcelona, la Fundació Catalana de l’Esplai i la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament en el marc d’iniciatives socials i accions d’entorn i activitats vers l’excel·lència, i té la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge de la llengua anglesa, atesa la seva importància a la societat actual. 

Valorem molt positivament la participació d’aquestes alumnes al concurs com a mostra del  seu interès, esforç i afany de superació en llengua anglesa i esperem que hagin obtingut un bon resultat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>