Pastorets solidaris

Els alumnes de 1r d’ESO, com cada any per aquestes dates, han fet les representacions dels Pastorets que preparen a la matèria de Teatre que cursen. Enguany, s’ha decidit que un 10% de la recaptació es dediqui a una activitat solidària, seguint amb la tradició del centre que participa en altres campanyes al llarg del curs.

A la fotografia, podem veure-hi els delegats i subdelegats de les tres classes de 1r amb el secretari de l’institut en el moment de fer un ingrés de 200€ per ajudar a finançar el projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu per crear el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Com ells mateixos diuen a la web, “cada any El monstre més covard ataca 250.000 nens al món. (…) Pràcticament no s’investiga perquè hi ha un cas en nens per cada 200 en adults i la investigació no és rendible (…) Des de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona ens hem armat de valor per vèncer el càncer infantil i ho farem construint el centre més gran d’Europa i un dels més importants del món: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Allà, comptarem amb les infraestructures, les eines i el valor de grans professionals per tractar i investigar el càncer infantil. Serà un centre al servei de tots els nens del món. ”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>