Projecte de mobilitat Catalunya-Quebec

Aquest curs 2017-18, l’INS Llançà participa per primera vegada al projecte de mobilitat entre Catalunya i el Québec, organitzat i tutoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya juntament amb l’associació del Québec “Education Internationale”.

Durant el curs passat vam presentar dues candidatures de 4t d’ESO, la de la Blanca Urigoitia i la de l’Andrea Corominas. Totes dues van ser acceptades, i a finals de curs se’ls va adjudicar una “parella” quebequesa.

Al setembre van arribar les dues quebequeses, la Rose, que està amb la Blanca, i l’Élisabeth, que viu amb l’Andrea. Totes dues s’hi estaran tres mesos, durant els quals vénen a l’institut i segueixen pràcticament l’horari habitual. El mes de desembre tornen al Quebec.

El mes de gener la Blanca i l’Andrea marxaran cap al Québec, cadascuna a casa de la seva “corresponsal”, i també s’hi estaran tres mesos, fins a l’abril.

Esperem que totes quatre aprenguin molt i visquin una experiència fantàstica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>