BENVINGUDA FAMÍLIES 1r ESO_ Curs 21_22


Benvolgudes famílies, 

Primer de tot, donar-vos la benvinguda a l’Institut Leonardo da Vinci i al nou curs 21/22, que tot just acabem d’encetar avui. 

Us volem agrair la vostra confiança en l’elecció del Leonardo per iniciar aquesta nova etapa educativa. Tot l’equip docent de 1ESO ha planificat i organitzat aquest nou curs amb l’objectiu d’ajudar a l’alumnat a adaptar-se i reeixir en la transició vers el primer cicle de l’educació secundària. 

Aprofitem l’avinentesa per explicar-vos l’organització i funcionament del lliurament d’ordinadors que durant els propers dies es farà a les vostres filles i fills. 

Tot l’alumnat de 1ESO rebrà un dispositiu portàtil en concepte de cessió durant el curs acadèmic 21/22. Per això és fonamental tenir presents els següents aspectes per garantir una tornada en condicions el proper mes de juny de 2022. 

– Cal conservar la capsa i el carregador que se li lliuraran fins al moment de la seva tornada que s’ha de fer en el mateix embalatge. 

– La càrrega de l’ordinador s’ha de fer sempre a casa, no es permet fer-ho a l’aula. Aconsellem no portar el carregador per evitar pèrdues indesitjables. 

– Aconsellem la utilització d’una funda protectora per a l’ordinador per tal de garantir la seva adequada conservació.

– Per iniciar sessió en aquest ordinador, es lliurarà un paper a l’alumnat amb les seves credencials (usuari i contrasenya). – Per poder accedir a l’entorn digital del centre (correu, drive, classroom, etc…) s’ha creat un usuari per a cada alumne/a. Els tutors/es han lliurat en paper aquestes dades (usuari i contrasenya diferents de les anteriors). 

– L’alumnat ha de conservar els dos impresos amb usuaris i contrasenyes (és vital per a la seva identificació i tornada sense problemes). 

– En la sessió tutorial de rebuda, les tutores/tutors donaran l’agenda i la carpeta del centre juntament amb la declaració responsable que s’haurà de tornar signada per les famílies abans del dia 17 de setembre. 

També us informem que el servei de menjador començarà demà mateix, 14 de setembre. 

Aprofitem per indicar-vos que la reunió de famílies està prevista per al proper 29 de setembre a les 18:00h. Serà, de moment, telemàtica. 

Quedem a la vostra disposició per tot allò que us pugui ser menester, Salutacions cordials, 

Equip docent 1ESO

BENVINGUDA FAMÍLIES 1r ESO_ Curs 21_22 (PDF)