Curs 2021-22


El 13 de setembre és una data marcada al calendari per a tots els estudiants de l’Institut Barres i Ones.
Es tracta de l’inici de les classes al segon cicle de l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional,… Llegeix més»

PLA DE REOBERTURA 2021-2022

Aquí teniu el nostre Pla d’Obertura per a aquest  curs 2021-22. En ell hi trobareu els torns d’entrada i de sortida, els de pati i tota l’organització interna que hem planificat per tal de fer del nostre centre, un institut el més segur possible:
Llegeix més»

Projecte Migracions_2021

Presentem el projecte que s’ha estat treballat conjuntament la classe de 1r SMX i els grups de 3r d’ESO amb l’objectiu compartir històries i experiències de diferents persones de diverses cultures.

El resultat és una web amb disseny i continguts desenvolupats de manera cooperativa. D’aquesta manera podem ampliar el coneixement cultural, a més d’aprendre curiositats que no coneixíem d’altres països. Mira-la!!!

http://barresiones.cat/migracions/migracions2021/index.html

 

 

Revista EL MIKAKO_2021

Ha sortit la nostra revista Mikako d’aquest any 2021.
Aquest any és un monogràfic sobre la pandèmia. Gràcies a la col·laboració de l’alumnat i professorat trobareu articles d’opinió, fotografies, sortides, projectes i alguna sortida. Feu un cop d’ull a la revista clicant a… Llegeix més»

Mulla’t pels ODS

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i l’organització del INS Barres i Ones en el marc del projecte araArt i la matèria de TPP de 3r d’ESO, el proper 2 de juny participa en el mural i Mulla’t pels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).
Si… Llegeix més»