PREINSCRIPCIÓ CURS 20-21

A partir del 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar dels nous alumnes que vulguin venir a l’Institut Escola, des de P3 fins a 1r d’ESO. Un procés que enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la covid-19, tindrà uns dies específics per atendre les preinscripcions presencials.

Així, com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu electrònic a escolaeltemple@xtec.cat. Per tant, tothom qui pugui ha de fer el tràmit online i rebrà una resposta al seu correu electrònic que li servirà com a resguard de la sol·licitud presentada. NO ÉS NECESSARI VENIR PRESENCIALMENT AL CENTRE.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, tindran 4 dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre trucant al 977442521, al 682805103 o a través  del formulari que penjarem properament.

L’horari d‘atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9 a 13:30h. Aquest mateix horari serà el que s’aplicarà per a les cites prèvies i les presentacions presencials. Tot i això, cal tenir en compte que la presentació presencial requerirà de mesures sanitàries que obligaran a fer una entrada esglaonada i una atenció individualitzada i protegida.

Podeu trobar tota la informació actualitzada a:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>