Sortida a l’Auditori

El divendres 7 d’octubre vam anar a L’Auditori amb la finalitat d’escoltar un assaig final de la OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya).

foto-sortida-auditori-2016

Aquell mateix dia, en arribar a classe, els professors van passar llista i tot seguit vàrem anar tirant cap a L’Auditori amb metro, fent transbord de la L4 a la L2. Un cop vàrem arribar i després d’haver esmorzat, ens van dividir en dos grups als quals van assignar un educador que ens va explicar sobre l’Auditori, què anàvem a veure i sobre l’orquestra. Seguidament vàrem entrar a dins la sala Pau Casals, una sala de concerts i on assaja l’OBC.

Un cop dins ens van fer seure dalt de tot de la sala perquè els músics volien silenci i per comprovar la bona sonoritat de la sala. En general, no escoltem música clàssica o culta però ens va agradar molt sentir-ho en directe i veure els moviments de l’orquestra.

Quan vam sortir ens van explicar algunes activitats que es feien a l’auditori i que l’estrena del concert es feia aquella mateixa nit. Per acabar, vam sortir a l’exterior de l’auditori on ens vam estar distraient amb l’exposició didàctica “Guitarra On/Off” i després vàrem tornar cap a l’institut.

Ona Segura

Les fotos del matí clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>