BUS AL TEATRE

Ja tenim a punt la propera sortida al teatre. El proper 4 de març anem a veure EL MÈTODE GRÖNHOLM de Jordi Galceran, al Teatre Poliorama.

Preu de la sortida (entrada + bus): 26 Euros.

Inscripcions fins al 15 de febrer.

BUS AL TEATRE.

4 de març de 2005

Teatre Poliorama

El mètode Grönholm.

De Jordi Galceran. Direcció: Sergi Belbel.

Amb: Lluis Soler, Jordi Díaz, Roser Batalla i Jordi Boixaderas.

INFORMACIÓ DE LA SORTIDA:

Preu: 26 Eur. (Entrada + autocar)

Inscripció fins al 15 de febrer. (Portar l’autorització signada i els diners a Jaume Fígols o Carme Rota)

Sortida de davant de l’Institut a les 19:00

La representació comença a les 21:30 de manera que quedarà un temps lliure per anar a menjar alguna cosa abans de l’espectacle. No hi ha servei de bar al teatre, però podeu portar-vos un entrepà o anar a algun establiment proper al teatre (La Rambla)

Més informació a: www.teatrepoliorama.com i www.teatral.net

INFORMACIÓ DE L’OBRA:

El mètode Grönholm és, sens dubte, un dels èxits teatrals d’aquesta temporada. Porta en cartell des del 15 de setembre i ha rebut una bona acollida tant de crítica com de públic.

A El mètode Grönholm, quatre candidats -tres homes i una dona- es presenten a la fase final d’unes proves gens convencionals que ha organitzat una important multinacional per triar un alt executiu. A què estan disposats a renunciar per aconseguir la feina? Fins on arriba el seu esforç i la seva lluita per obtenir el lloc de treball somiat? Quins són els límits morals de l’actuació dels quatre candidats? El joc entre els aspirants esdevé també un combat de sentiments, ambicions i enveges, sempre en els límits entre la realitat i la

ficció, entre la veritat i la mentida.

Així doncs, seguint escrupolosament les regles de la dramatúrgia clàssica (unitat d’acció, de lloc, de temps i de personatges), Galceran ens proposa una divertida i estimulant radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral, que és també un retrat àcid i punyent de les lluites de poder, de la competitivitat ferotge, del “salvi’s qui pugui” que impera en la nostra societat contemporània.