Eduquem en família, 19 de febrer a les 21.00. Transformar des de l’emprenedoria i la creativitat

El projecte Eduquem en família està organitzat conjuntament per les AMPA dels centres educatius de Banyoles, des de l’Escola Bressol fins els instituts de secundària, conjuntament amb el Servei d’Educació de l’Ajuntament. Consisteix en un seguit de xerrades o activitats formatives per a famílies o persones interessades en l’educació.

Podeu consultar aquí la programació d’aquest curs.

Propera Activitat:  Transformar des de l’emprenedoria i la creativitat amb en Xavier Verdaguer

Dia: dimecres 19 de febrer de 2020

Hora: 21.00

Lloc: Institut Pla de l’Estany

Xavier Verdaguer arriba de Silicon Valley per explicar-nos la importància de l’actitud en el procés de generació d’idees. És Enginyer Informàtic i Arquitecte tècnic per la UPC i es defineix a sí mateix com un emprenedor en sèrie.
La seva tasca consisteix en crear projectes de transformació social. Des del 1997 i fins el 2008, quan va marxar als Estats Units, va crear sis empreses de base tecnològica a Barcelona. A partir del 2008, ja des de Silicon Valley, ha posat en marxa tres projectes, l’últim anomenat Imagine Creativity Centre.

Xavier Verdaguer pensa que és imprescindible que des de ben petits aprenguem a desenvolupar les habilitats de comunicació i lideratge, ja que una persona amb aquestes qualitats de ben segur que pot adquirir bones capacitats emprenedores. Promou projectes per a fomentar la creativitat i la generació d’idees entre els joves.
Què significa per a en Xavier Verdaguer ser emprenedor ? “Tenir somnis, il·lusions, projectes… i lluitar per tirar-los endavant”.

Aquesta xerrada és oberta a joves a partir d’educació secundària.

Qui ho desitgi podrà formular preguntes, fins dos o tres dies abans de les xerrades, als experts a través del blog d’educació:

educacio.banyoles.cat

D’aquesta manera es facilita que durant les activitats es puguin resoldre inquietuds o dubtes que tinguin les famílies d’una manera més àgil, es prega que les qüestions siguin d’interès general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>