Premis Narcís

Aquí teniu les bases del Concurs de treballs audiovisuals:

1. Es poden presentar treballs de creació audiovisual fets per alumnes de l’institut Narcís Oller (curtmetratges, animació, reportatge, videoclip, etc)
2. Poden ser realitzats individualment o en equip. Poden ser treballs realitzats a classe, per un treball de recerca o per compte propi.
3. S’han de presentar en format digital, enregistrats en un arxiu de bona qualitat i format estàndard amb un pes que no passi dels 500 Mb. En el moment de presentar-los cal omplir una fitxa amb les
dades.
4. La data límit de presentació és el 25 d’abril de 2017, a algun professor del departament de Visual i Plàstica. (porteu-lo en un pendrive i en farem una còpia)                                                          5. S’establiran premis segons la tipologia de treballs presentats.
6. El jurat estarà format per 2 professors del departament de visual i plàstica del nostre institut, dos professors del claustre i 2 professionals del món audiovisual externs al centre.
7. Els premis es lliuraran en un acte que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs el divendres 5 de maig a dos quarts de vuit del vespre.