Jubilacions

Avui dia 30 de juny s’ha celebrat un acte d’homenatge a alguns membres del professorat jubilats el 2020 i el 2021. Hi han assistit companys actuals i d’altres ja jubilats i també membres del PND.

El curs 19-20 es van jubilar les professores Anna Reynals Salort (Orientació educativa), Carme Flavià Gaya (Matemàtiques), Mercè Ugidos Altadill (Llengua i literatura espanyoles)  i Soledad González Ródenas (Llengua i literatura espanyoles) i durant el curs 20-21 s’han jubilat Jordi Plana Español (Física i Química), Jaume Nebra Coll (Formació laboral) i Rosa M Rofes Pujol (Anglès).

Respectant les mesures sanitàries, s’ha fet un senzill però emotiu acte per agrair tots els anys que aquests professors i professores han dedicat a l’ensenyament i al Narcís Oller. No hi han pogut assistir Mercè Ugidos i Jaume Nebra.

Ha iniciat els parlaments el director de l’Institut, Andreu Dexeus, que ha destacat com els jubilats i jubilades han estat un referent al Centre. Tot seguit, han parlat també dos exdirectors del Narcís Oller, Xavier Salat i Josep M. Pallàs, que han fet una glossa personal i general dels homenatjats.

Després dels parlaments s’han lliurat els tradicionals àlbums de record i l’obsequi de part dels companys de Claustre.

L’acte de celebració ha tancat el curs 2020-21.

Anna, Carme, Mercè, Soledad, Jordi, Jaume i Rosa M, us desitgem una llarga i feliç jubilació. Us la mereixeu!

Fotografies: Anel Salvador