Dues jubilacions

El passat divendres 29 de juny es va fer un acte d’homenatge a dos professors de l’institut amb motiu de la seva jubilació: Manolo Ramírez i Armand Carreras.

Manolo Ramírez, professor de matemàtiques, ha estat només un curs al nostre centre i Armand Carreras, catedràtic de llatí i grec, ha estat prop de quaranta anys vinculat al Narcís Oller, ja que en va ser alumne de batxillerat en els anys 70 i professor del seminari de clàssiques des del curs 1983-84.

L’acte d’homenatge es va celebrar a la cantina del centre i hi van assistir professors i membres del PND, així com exprofessors que havien compartit molts cursos com a companys amb Armand Carreras.

Ester Guardiola, cap del departament de matemàtiques, va adreçar unes paraules d’agraïment al professor Ramírez; Julián Calvo, catedràtic de llatí ja jubilat, i Montserrat Brusco, cap del departament de ciències socials, van recordar anècdotes i vivències al costat del professor Carreras. L’acte es va tancar amb el lliurament d’obsequis i amb la intervenció del director Josep M. Pallàs, que va tenir unes paraules per a ambdós professors.

Els desitgem a tots dos una llarga i productiva jubilació!