Proposta d’activitats d’Estiu

DEURES-ESTIU-232x300

PROPOSTA D’ACTIVITATS ESTIU 2021 PER A L’ALUMNAT DEL NARCÍS OLLER

Les vacances d’estiu són un temps per descansar de l’activitat escolar ordinària i per realitzar activitats de lleure que permetin els nois i noies desconnectar de la rutina i afrontar amb forces renovades el nou curs.

 Al mateix temps, el període estival també brinda una bona oportunitat per mantenir i reforçar competències bàsiques com la lectura o el raonament matemàtic, i per consolidar hàbits personals de treball i d’iniciativa personal. 

És en aquest sentit que des del nostre centre volem fer una sèrie de propostes i recomanacions d’activitats d’estiu perquè les famílies pugueu facilitar als vostres fills i filles recursos apropiats perquè, de manera autònoma, puguin mantenir i reforçar aquest hàbits de treball.

 El Departament d’Ensenyament ofereix diferents recursos digitals que es poden trobar a Internet. 

ACTIVITATS ESTIU 1R ESO

https://drive.google.com/drive/folders/172SUA64PopDX7L8J5dXObfZvYEw3HTtI?usp=sharing 

ACTIVITATS ESTIU 2n ESO

https://drive.google.com/drive/folders/1r768RwfDdndsM-AdGBs8-6vucuhgRZHL?usp=sharing 

ACTIVITATS ESTIU 3r ESO

https://drive.google.com/drive/folders/1o0USNr2M5WhYwzF8_yRvWzI0cfPZZpTr?usp=sharing 

ACTIVITATS ESTIU 4t ESO

https://drive.google.com/drive/folders/1UpmYR7jfjQ-NXkcSgoR7kIwHS7ZupaT2?usp=sharing 

ACTIVITATS ESTIU 1r BAT

https://drive.google.com/drive/folders/1hLqD2_UVHCN7Ak0oXG3pNErBCwrmEcGO?usp=sharing 

Recursos generals: 

▪ Edu365.cat → El web http://www.edu365.cat/eso/index.htm  conté recursos per al desenvolupament de la competència comunicativa, especialment la lectura, així com recursos i activitats de les diferents matèries d’ESO.

▪ XTEC → A la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, trobareu recursos per treballar totes les àrees d’ESO. Entreu al web http://www.xtec.cat/lic/centre/index.htm#   a “Recursos” i seleccioneu ESO.

 ▪ Què llegeixes → El web http://www.quellegeixes.cat és  espai de trobada entre lectors i lectores, amb propostes adreçades a l’alumnat d’entre 12 i 16 anys sobre lectures i sobre l’escriptura del que es llegeix. 

▪ Edu3.cat → El web http://www.edu3.cat   conté recursos audiovisuals relacionats amb diferents àmbits, amb nombroses experiències escolars. Clicant a “cerca avançada” pots seleccionar nivell d’ESO i àrea. Recursos de l’àmbit matemàtic: 

▪ Mediateca del CREAMAT (apartat Recursos http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/ )

 → El web http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/index.php/mediateca  conté múltiples recursos matemàtics, amb enllaços orientats i comentats a materials diversos. Visiteu sobretot els recursos Àlia. 

▪ Famílies del CREAMAT (apartat Recursos http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/

→ El web http://srvcnpbs.xtec.cat/creamat/joomla/index.php/families  recull idees i activitats proposades pel CREAMAT per contribuir, des de la família, a l’educació matemàtica dels fills i de les filles. D’altra banda, les diferents editorials publiquen diversos recursos en format paper que també són molt útils. Són recomanables els quaderns d’activitats d’estiu de les principals editorials amb les quals treballem en el nostre centre.