XERRADA PROGRAMA ESCOLA EMPRESA

El passat dia 21 de març, els alumnes del CFGM de Gestió Administrativa van tenir una xerrada a càrrec del Sr. Joan Lluís Parisi Director d’Operacions de Grup Blasi, encarregat de la gestió de la Restauració i del Manteniment General dels Resorts i del Complex Esportiu format pel Càmping Resort Sangulí Salou, l’hotel Cambrils Park Resort i el Complex Esportiu Futbol Salou.
La xerrada amb el títol de “Què és ser empresari? “, forma part del programa Escola i Empresa de la fundació privada d’empresaris de Catalunya FemCAT.
El Sr. Parisi va fer una breu la història de la empresa des dels inicis fins l’actualitat, gràcies a la seva capacitat i experiència en el sector, ha aconseguit ampliar i un complex turístic dels més grans a Catalunya. Al 2018 han superat la xifra de 1.250.000 pernoctacions.
La xerrada va ser interactiva amb els alumnes, es van trobar entre tots les qualitats que necessita tenir un bon empresari, tant personals com professionals.
La conclusió final va ser que empresari significa prendre accions humanes, creatives, per a construir alguna cosa de valor a partir pràcticament de res. És la recerca insistent de la oportunitat, independentment dels recursos disponibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>