SORTIDA A L’ÀREA DE GUISSONA

SORTIDA A L’ÀREA DE GUISSONA

Els alumnes del CFGM de Gestió Administrativa i 2n. de Manteniment acompanyats de les professores Lola Sánchez, Anna Porta, Josep Collado i Xavi Llurba  van realitzar el dia 9 d’octubre una sortida a Guissona per visitar les instal·lacions de BonÀrea Agrupa.

Aquesta empresa compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Després d’una breu història es va fer una visita a totes les naus on vàrem poder observar com es va incorporant a l’estructura productiva, empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical i així tancar el cicle productiu complet del producte carni.

Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l’elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues bonÀrea.

Els alumnes han pogut conèixer l’ objectiu principal de l’empresa que és millorar el rendiment de les explotacions ramaderes i atendre les necessitats dels clients que confien en la seva eficàcia i professionalitat, oferint-los productes segurs amb garantia d’origen, de la millor qualitat i al millor preu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>