Participació al Pica Lletres

El dia 23 de l’alumnat de 3r d’ESO va anar al Pica Lletres. Cada any, l’Institut Martí l’Humà participa en aquest concurs lingüístic que consisteix, bàsicament, a lletrejar paraules. Després d’unes quantes setmanes de preparació a la classe i durant els patis, finalment l’alumnat seleccionat per participar en el concurs va ser: la Rut Cervelló, la Sheila Tejedera, la Carla Mateu, el Jordi Caylà, el Dani Sánchez i la Maria Querol.

Aquests sis alumnes van constituir dos equips i van haver de passar cinc nivells de dificultat en la pràctica de lletrejar paraules; a més, entremig, van haver de superar tres proves lingüístiques: l’embarbussament, el barbarisme intrús i la pífia.

Tots dos grups van fer molt bon paper; de manera que el que estava format per la Rut, la Sheila i la Carla es va classificar en el Pica Rànquing amb 535 punts. L’altre grup, el del Jordi, el Dani i la Maria, va fer 455 punts. Gens malament, noies i nois!

El concurs s’emetrà per TAC 12. Tan aviat com l’organització ens comuniqui la data, us la farem saber.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>