Festa d’hivern

El passat dia 21 de desembre vam celebrar la Festa d’Hivern, coincidint amb l’últim dia de classes abans de les vacances de Nadal.
La jornada va començar amb el Concurs de decoració d’aules en què, sota el lema “Això és el que som”, cada grup va engalanar la seva classe amb materials reciclats i va intentar representar de manera gràfica tot allò que els identifica. D’ESO, s’endu el premi guanyador la classe de 2n B, mentre que de Batxillerat el premi recau sobre 1r BAT C.
També vam poder gaudir d’un fantàstic espectacle de teatre i música, amb la participació d’alumnes de diferents cursos. Ens van fer passar una estona molt divertida.
Finalment, a les pistes, es va organitzar un campionat de futbol, on l’emoció va ser constant durant les dues hores que va durar.
Des del centre, volem agrair a tots els i les participants en les diferents activitats d’aquell dia i desitjar-vos molt felices festes. Compartim amb tots vosaltres unes imatges d’aquell dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>