Revista Màrius 2021

Un any més la publicació de la revista Màrius ens avisa que l’estiu ja és aquí i amb ell tot el recull de records que han format el curs veuen la llum.
Al setembre, amb la mirada atenta a la incertesa i la singularitat, pensàvem que seria una revista trista i plena de pandèmia. La segona idea ha estat inevitable, però sí hem aconseguit unes pàgines plenes d’optimisme, de color i de vida. No creieu?
Des de la Tarima dedicada a en Màrius Torres, com és habitual, per l’Àlex Tarradellas a l’aprenentatge artístic a través de la Mafalda de Quino o un nou apartat sobre els Treballs de Recerca. TOT ens farà recordar d’aquí a uns anys l’empenta i la força que vam posar en un curs com aquest.
Us deixem la revista enllaçada aquí al web i aviat aviat aviat tot l’alumnat la portarà a les vostres llars. Que us acompanyi tot l’estiu!
Gràcies a totes i tots els que l’heu fet possible.
GRÀCIES!
Esther Riba
Revista Màrius

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>