LES CÈL·LULES!

L’alumnat de Biologia de 1er d’ESO ha realitzat maquetes de diferents tipus de cèl·lules. Les podreu veure al passadís del laboratori de Biologia. Un petit racó dedicat a la ciència ple de felicitat. Enhorabona artistes!

TALLER DE RÈPTILS I AMFIBIS

El passat dilluns , 7 de juny, el Seminari de Biologia-Geologia va organitzar un taller mediambiental dels rèptils i amfibis als diferents grups de 1r d’ESO. L’alumnat va poder  veure i tocar alguns d’aquest animals i també es va debatre sobre l’error cada vegada més habitual de… Llegeix més»

TREPITJANT-TREPITGEM- ens trepitgem ????

intervenció : TREPITJAR
alumnes : 2n de batxillerat d’arts
matèria : disseny i dibuix artístic
professores : Alba Gallart i Montserrat Pellisé
artista en col·laboració : Gregorio Iglesias, Borges Blanques
galeria : Espai Cavallers

Aquest curs estrany i ple de limitacions en que estem immersos, hem continuat buscant finestres per les… Llegeix més»

PREMIS ALS ESPORTS DEL PATI

La setmana passada l’alumnat que ha gaudit de les competicions esportives (tennis taula i futbol) a les hores de pati van rebre els seus premis. Més que merescuts!!!! Gràcies per participar a totes i tots!!!!!

 

 

XERRADA DE CARE SANTOS

Els dies 12 i 14 de maig, l’escriptora Care Santos va fer una xerrada online pels alumnes de 2n i 4t ESO.

Els llibres Mentira i 50 cosas sobre mí van ser l’eix de la trobada, però els joves lectors també van tenir l’oportunitat de preguntar-li a… Llegeix més»

Examen Goethe-Zertifikat


El passat 3 de maig alguns alumnes de 1r de Batxillerat que cursen la matèria optativa d’alemany es van presentar als exàmens externs Goethe-Zertifikat A2 a la seu del Goethe Institut a Barcelona. 
Cada curs donem l’oportunitat als alumnes de la matèria de presentar-se i… Llegeix més»

Examen DELF

 

Algunes de les alumnes que s’han presentat a l’examen DELF.
Vuit alumnes del Màrius Torres (de 3r i 4t d’ESO i de 1r de batxillerat) s’han examinat del DELF (Diplôme d’Études en Langue Française), en els nivells A2 i B1. Les proves escrites comunes van… Llegeix més»

TALLER DE DANSA

La Marta Casals, ballarina, coreògrafa i professora de l’Aula de Teatre, va impartir un taller de dansa contemporània als alumnes d’Arts Escèniques.