Examen Goethe-Zertifikat


El passat 3 de maig alguns alumnes de 1r de Batxillerat que cursen la matèria optativa d’alemany es van presentar als exàmens externs Goethe-Zertifikat A2 a la seu del Goethe Institut a Barcelona. 
Cada curs donem l’oportunitat als alumnes de la matèria de presentar-se i… Llegeix més»

Examen DELF

 

Algunes de les alumnes que s’han presentat a l’examen DELF.
Vuit alumnes del Màrius Torres (de 3r i 4t d’ESO i de 1r de batxillerat) s’han examinat del DELF (Diplôme d’Études en Langue Française), en els nivells A2 i B1. Les proves escrites comunes van… Llegeix més»

TALLER DE DANSA

La Marta Casals, ballarina, coreògrafa i professora de l’Aula de Teatre, va impartir un taller de dansa contemporània als alumnes d’Arts Escèniques.XERRADA SOBRE LORCA

El dijous 8 d’abril va tenir lloc una xerrada-col·loqui entre Víctor Fernández, periodista i editor, i els alumnes de Literatura Castellana de 2n de Batxillerat a propòsit de l’obra Romancero gitanod’en Federico García Lorca.

La xerrada va ser possible gràcies a l’ajuda del programa ¿Por qué leer… Llegeix més»

Blog MAHALTA del Departament de Llengua i Literatura Catalanes

El blog MAHALTA és una eina de comunicació del Departament de Llengua i Literatura Catalanes amb la comunitat educativa del nostre institut per tal de fer-hi difusió dels diferents treballs i projectes elaborats pels alumnes dels diferents grups i cursos, des de 1ESO fins a 2Batx, de manera que siguin accessibles de consulta i alhora serveixin per fomentar la motivació creativa de les tasques escolars.

https://mahaltatowers.blogspot.com/

 

 

Taller de dansa i workout

L’alumnat de 2n de batxillerat artístic va rebre una formació de dansa clàssica i workout  impartida per la Lara Cuadrado, professora de ballet i, també, professora de llengües clàssiques al centre.
La sessió va consistir en un escalfament basat en estiraments per treballar la flexibilitat i… Llegeix més»

Felicitació de Nadal

No és Juan Luis Guerra sinó una cantant de Puerto Rico qui ens acompanya de fons. ‘La bilirrubina’ parla d’uns símptomes que, si bé són exigents i apassionats, no apareixen en estadístiques amenaçadores.
El grupet d’artistes que habiten les rodalies del passadís ‘Harry Potter’ del centre us saluden d’incògnit, cadascun d’ells vestits amb un vers per obviar les…tolerades mascaretes.
Bon nadal!