Preinscripció i matrícula d’ESO i Batxillerat

Dates definitives de preinscripció i matrícula d’ESO i Batxilllerat.

· Preinscripció ESO curs 2019-20:
Presentació de sol·licituds: del 29 de març al 9 d’abril de 2019.
· Preinscripció Batxillerat curs 2019-20:
Presentació de sol·licituds: del 14 al 21 de maig de 2019, ambdós inclosos
Llegeix més»

Jornada de “Portes Obertes – Batxillerat”

Us informem que el dia 27 d’abril a les 10,30 h farem la Jornada de Portes Obertes del nostre Institut Màrius Torres per a l’alumnat de batxillerat.

Us presentarem  el nostre pla d’estudis, les nostres instal.lacions i us explicarem com ho fem.

Tothom hi està convidat.

Us hi esperem!!!

Sortida al teatre en francès

Aquesta setmana els alumnes de francès de l’institut, des de 1r fins a 4t de l’ESO i 1r de Batxillerat han assistit a la representació de l’obra de teatre en francès Le malade imaginaire, de Molière… Llegeix més»

Concurs Young Business Talents

Els alumnes de 1r. de batxillerat de ciències socials, Sergi Tarazona, Ivan Arcas i Arnau Escoda han obtingut la máxima puntuació de la provincia de Lleida en el concurs Young Business Talents. Un simulador empresarial que permet practicar… Llegeix més»

Xerrada de M Carme Roca

El passat dimecres dia 6 de març, als alumnes de 1r ESO, ens va visitar l’escriptora Ma Carme Roca, autora de la novel·la No hi ha petons per als fantasmes, que hem llegit aquest segon trimestre a l’assignatura de català… Llegeix més»

Sortida de 3r ESO D a la Fundació Vallpalou

El dilluns 25 de febrer l’alumnat de 3r d’ESO D, les professores de Visual i Plàstica i d’Educació Físicavam visitar la Fundació Vallpalou.

Allà ens van parlar de l’Art i de les diferents tècniques que podem trobar en el museu (litografies, xerigrafies i ceràmica raku, escultures diverses entre altres)… Llegeix més»

Dia de la dona

L’alumnat de 2n de BTX de la matèria de Tècniques d’Expressió Gràfica han realitzat una sèrie de treballs que giren al voltant de la celebració i reivindicació del 8M, dia de la Dona Treballadora… Llegeix més»

Lliurament dels diplomes DELF

L’institut Màrius Torres va tenir el privilegi el passat dia 14 de febrer d’acollir l’acte de lliurament dels diplomes DELF Scolaire.

Els exàmens DELF (Diplôme d’Études de Langue Française) s’emmarquen en un acord entre el Servei de Cooperació i d’Acció Cultural de l’Ambaixada de França i el Departament d’Ensenyament de Catalunya… Llegeix més»