Taller de Rima

El passat dimarts 18 de desembre els alumnes del Batxillerat Artístic van gaudir de la visita d’en Joël (a.k.a. Fetitxe 13) que va impartir un Taller de Rima. En Joel pertany a Versembrant, associació que es dedica a difondre les virtuts i valors que pot transmetre el rap… Llegeix més»

Xerrada de l’escriptor Emili Bayo

El passat dijous 13 de desembre vàrem gaudir de la presència de l’escriptor Emili Bayo. El tema de l’exposició oral circulava al voltant de la creació literària. L’autor defensa que… Llegeix més»

Juguem amb la Marató

El dimecres dia 12 de desembre va ser un dia molt especial. Uns 250 nens de primer d’E.S.O. de tres instituts de Lleida ,Màrius Torres, Maria Rúbies i Ronda es van traslladar a les instal·lacions del Sícoris Club i van jugar a una sèrie de jocs cooperatius participant de la jornada solidària “juguem amb la marató”… Llegeix més»

Concurs logo “AMPA”

Us informem que es poden passar a recollir per consergeria els logos que van participar al concurs, excepte els 3 premiats que queden en poder de l’AMPA, tal i com estipulaven les bases del concurs.

Des de la junta de l’AMPA us volem agrair la vostra participació.

Xerrada Pep Coll

El dia 11 de desembre, Pep Coll i Martí, escriptor i professor de la casa durant 30 anys,  va fer-nos una visita per comentar l’obra L’habitació de ma germana, que hem llegit l’alumnat de 2n d’ESO aquest 1r trimestre a la matèria de Llengua Catalana… Llegeix més»

Xerrada de la Marató de tv3

Avui dilluns dia 12 de desembre comencem les xerrades de la Marató que durant tota la setmana ens acompanyaran amb els professionals de la salut  o investigadors Josep Lluís i Lara que sensibilitzaran la nostra comunitat educativa envers la marató de TV 3 d’enguany… Llegeix més»

Frankenstein al Màrius

Enguany fa 200 anys que va ser publicat per primer cop el relat de l’èsser que va crear el doctor Víctor Frankenstein, el relat de les seves desventures i desenganys, que van quedar registrades a les pàgines del llibre que va signar Mary Shelley, una jove de 18 anys… Llegeix més»