Inici del curs 2021-22

1r dia ALUMNAT 2021-22  13 de SETEMBRE de 2021
Benvolgudes famílies,
A continuació teniu l’horari d’entrada del primer dia de classe del curs 21-22. Veureu que els accessos es faran simultàniament per les dues portes de la paçana principal del centre en horaris diferents i en funció… Llegeix més»

Gala de 4t d’ESO 2021

Graduades i graduats! Semblava que en aquest any tan complicat res arribaria a bon port, però sí! L’alumnat de 4t d’ESO va gaudir d’una gala, amb mascaretes, distàncies i simplicitat, però es van poder sentir protagonistes victoriosos!!

Enhorabona a totes i tots.

Llegeix més»

Revista Màrius 2021

Un any més la publicació de la revista Màrius ens avisa que l’estiu ja és aquí i amb ell tot el recull de records que han format el curs veuen la llum.

Al setembre, amb la mirada atenta a la incertesa i la singularitat, pensàvem que seria una… Llegeix més»

LES CÈL·LULES!

L’alumnat de Biologia de 1er d’ESO ha realitzat maquetes de diferents tipus de cèl·lules. Les podreu veure al passadís del laboratori de Biologia. Un petit racó dedicat a la ciència ple de felicitat. Enhorabona artistes!

TALLER DE RÈPTILS I AMFIBIS

El passat dilluns , 7 de juny, el Seminari de Biologia-Geologia va organitzar un taller mediambiental dels rèptils i amfibis als diferents grups de 1r d’ESO. L’alumnat va poder  veure i tocar alguns d’aquest animals i també es va debatre sobre l’error cada vegada més habitual de… Llegeix més»

TREPITJANT-TREPITGEM- ens trepitgem ????

intervenció : TREPITJAR
alumnes : 2n de batxillerat d’arts
matèria : disseny i dibuix artístic
professores : Alba Gallart i Montserrat Pellisé
artista en col·laboració : Gregorio Iglesias, Borges Blanques
galeria : Espai Cavallers

Aquest curs estrany i ple de limitacions en que estem immersos, hem continuat buscant finestres per les… Llegeix més»

PREMIS ALS ESPORTS DEL PATI

La setmana passada l’alumnat que ha gaudit de les competicions esportives (tennis taula i futbol) a les hores de pati van rebre els seus premis. Més que merescuts!!!! Gràcies per participar a totes i tots!!!!!

 

 

XERRADA DE CARE SANTOS

Els dies 12 i 14 de maig, l’escriptora Care Santos va fer una xerrada online pels alumnes de 2n i 4t ESO.

Els llibres Mentira i 50 cosas sobre mí van ser l’eix de la trobada, però els joves lectors també van tenir l’oportunitat de preguntar-li a… Llegeix més»