Que ve l’autora de “No hi ha petons per als fantasmes” a l’insti!

El passat dijous dia 5 abril ens va venir a visitar l’escriptora Maria  Carme Roca, creadora del llibre que els de 1r d’ESO del Màrius Torres ens vam llegir al 2n trimestre: No hi ha petons per als fantasmes.

Ens va explicar totes les seves anècdotes personals sobre com va decidir el seu camí professional. També ens va contar les curiositats en les quals es va inspirar per fer el llibre, i sobretot ens va explicar que de petita no tenia a la ment ser escriptora, ja que feia classes de dansa clàssica i volia ser ballarina professional, però que sempre li havia agradat escriure.

Ens vam quedar bocabadats amb tot el que ens va explicar de manera molt entenedora i atractiva i, finalment, ens va dir que escrivia tot tipus de llibres des de novel·les fins a llibres d’aventures. Per acabar,ens va comentar que no importava l’edat per ser escriptora ja que ella va començar bastant tard. El seu primer llibre el va publicar quan tenia 41 anys. El seu discurs va ser claríssim i ens va animar a tots que si teníem inspiració i imaginació per escriure ens hi podíem llençar de cap, sense por i valentia.

Voldríem aprofitar aquest espai per donar les gràcies a l’autora i també a les nostres professores de llengua i literatura catalana per organitzar aquesta xerrada – conversa tan amena.

Lucia Martín 1r ESO B