Presentació del llibre “Ocell blau”

El passat divendres es vocell_blau163a presentar a la sala d’actes del centre el llibre OCELL BLAU, escrit pel nostre company de clàssiques Benet Martín.

L’acte, presentat per la directora, va ser en tot moment agradable i proper, sense perdre, ni un sol punt del nivell cultural que se n’esperava.

Els assistents, que van ser força nombrosos, van gaudir també de sengles actuacions musicals interpretades per l’Eladi i el Miquel.

El llibre OCELL BLAU, homònim d’un poema de l’escriptor underground nord-americà Charles ocell_blau162Bukowski explica d’una manera mig autobiogràfica, mig novel·lada la vida i peripècies d’un nen nascut al barri del Carmel de Barcelona als darrers anys setanta del segle passat.

El llibre és ple d’anècdotes divertides i tendres pròpies de la infantesa i del despertar a l’adolescència del protagonista, empès des de ben petit per un anhel de superació que va mantenir durant tota la vida.

L’OCELL BLAU és un llibre de lectura fàcil i amena, aparentment senzill però que no està exempt en cap moment de pensaments profunds i interessants. No cal que us digui (però ho faig) que la seva lectura és instructiva i molt recomanable.ocell_blau166

En fi, un acte d’aquells que es poden repetir com així ho espero.

 

Fernando Trepat Ribé

Lleida, el dia del solstici d’hivern de 2016