Mobilitza’t per la Selva

ÀFRICA MÉS A PROP DEL LLUCH I RAFECAS

Gràcies a la Campanya “Mobilitzat per la Selva” que organitza la fundació Jane Goodall podem apadrinar ximpanzés del Congo en situacions molt precàries i que tinguin així una nova oportunitat. Des de fa ja uns quants anys estem apadrinant a l’Anzac, una ximpanzé molt simpàtica que va ser rescatada de molt petita i ara ha estat alliberada en una nova llar a la selva.

Per participar i ajudar que puguem continuar ajudant l’Anzac i d’altres ximpanzés, només s’han d’entregar els mòbils vells i en desús al departament de ciències, fins el dia 1 de juny, de manera que també ajudarem al medi ambient mitjançant el reciclatge d’aparells electrònics.

A canvi, per cada mòbil vell, l’AMPA ofereix als alumnes col·laboradors un esmorzar saludable el dia 4 de juny a l’hora del pati.

Enguany la campanya a l’institut està sent un èxit, amb una gran participació i encara continua. Recordem sempre que:

“Cadascú de nosaltres importa. Cada individu marca una diferència, cada dia. Hem d’utilitzar el  do de les nostres vides per fer d’aquest món un lloc millor per tots i totes” 

Dra. Jane Goodall

Per saber més sobre aquest projecte pots visualitzar el següent vídeo, que de segur us emocionarà. 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>