Programes de Formació i Inserció

Al Lluch i Rafecas oferim Programes de Formació i Inserció (PFI). En concret, el curs 21/22 oferirem un Pla d’Iniciació Professional (PIP), que serà una modificació del Pla de Transició al Treball (PTT) que hem estat oferint els cursos anteriors.

Per poder entendre una mica més què vol dir aquest batibull de sigles i conèixer l’oferta a la ciutat de Vilanova, el Servei d’Educació i Treball de l’IMET de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament, ofereix, per al proper mes de MAIG, la xerrada: “ELS PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ-PFI”, que tindrà lloc en format telemàtic dijous 6 de maig a les 17.30 hores.

Les persones interessades hauran de fer inscripció prèvia -gratuïta- al següent formulari o a l’adreça de correu electrònic clorente@imet.cat. Les persones inscrites rebran al seu correu electrònic l’enllaç per connectar-se a la xerrada.

Podeu veure la informació a la pàgina web de l’IMET a través d’aquest enllaç.

Aquesta xerrada pretén complimentar les diferents accions previstes dins el projecte TASTETS– recurs per a joves que en finalitzar l’Educació Secundària Obligatòria possiblement no obtinguin el títol. Des de l’IMET s’ofereix l’oportunitat de conèixer les diferents opcions que el nostre municipi i la nostra comarca ofereix per l’alumnat sense la GESO. Podeu trobar més informació a https://www.imet.cat/tastets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>