Comença la preinscripció a Batxillerat i Cicles Formatius

La preinscripció per a estudis de Batxillerat i de Grau Mig ha estat al mes de maig, del 14 al 24.Una mica més tard, del 29 de maig al 7 de juny, serà la de Grau Superior. Teniu el calendari complert i tota la informació en aquest enllaç.

Podeu consultar tota la nostra oferta formativa en aquest enllaç, però us recordem especialment que el proper curs impartirem dos nous estudis de Cicles.

Recordeu que l’horari de lliurament o recollida de documentació ha de ser en horari de secretaria del centre. Fora d’aquest horari no es pot lliurar ni recollir ni sol·licitar documentació.
Podeu consultar l’horari a l’apartat de secretaria.

1 comentari

  1. Ainara

    hola buenas tardes pensaba que la preinscripción solo se hacia por web y no he presentado la documentación al centro escolar podria ir mañana dejarla? la documentación de la web la habia hecho el primer dia y lei la primera frase donde decia que con la documentación de la web bastaba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>