Final de curs 2n ESO

Els alumnes de 2n d’ESO van gaudir de la sortida de final de curs el dimecres 20 de Juny al Complex Esportiu Torrebera de Santa Coloma i van experimentar aventura i aigua en equip!

Final de curs 1r ESO

Els de 1r d’ESO anem a les piscines de Can Dragó de sortida de final de curs. Una remullada en equip per acabar aquest magnífic curs 2017-18!

 

 

Matricules curs 2018-19

Benvolgues famílies,

Us recordem que els dies 25, 26 i 27 de Juny teniu les matricules per el curs vinent amb les hores assignades corresponents a cada família.

 

Llistat provisional TR 2018-19

Benvolguts alumnes i famílies,

Ja podeu consultar el llistat provisonal de les assignacions dels Treballs de Recerca i els tutors corresponents de Batxilerat al nostre Moodle.

Durant aquest mes de Juny s’hauria de fer el primer contacte amb el vostre i tutor del Treball de recerca i fer la primera entrevista.

Qualsevol dubte dirigiu-vos al nostre centre.

Esports aquàtics amb els de 3r d’ESO!


Els nostres alumnes de 3r d’ESO van gaudir de la pràctica de diferents activitats aquàtiques al Port de Badalona el dijous 24 de Maig a càrrec del Departament d’Educació Física.
Aquí teniu un parell d’imatges d’aquell dia.

Un verano en Borneo…

L’escriptora Pilar Garriga ens va visitar al nostre centre per fer-nos una conferència sobre el seu llibre: Un verano en Borneo als alumnes de 1r d’ESO.
Aquí teniu un parell d’imatges de la jornada.