PLA D’ORGANITZACIÓ DEL CENTRE

 

 

A partir del 14 de SETEMBRE:

 

_______________________________________________________________
Inici de curs Dilluns 14 de SETEMBRE

 • El lliurament de notes de l’avaluació extraordinària de setembre es farà de manera presencial a les 11.00 hores el proper dilluns dia 7 de setembre.
  Alumnat de 1r de BAT A s’ha de dirigir a l’aula A21 i alumnat de 1r de BAT B a l’aula A31.
  A les 11.30 hores, si s’escau, podreu fer les reclamacions de notes

 

MATERIALS CURS 2020-21Aquí teniu els llistats de llibres i material digital per al curs 2020-21, cliqueu a sobre del vostre curs per descarregar o imprimir.

 

1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO

1r BATX

2n BATX

2n Cicle AEAO

 

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem el pla de reobertura del centre en Fase 2:


 Podeu consultar l’oferta inicial de places:

⇒ Mapa escolar de la preinscripció curs 2020-2021


 • Fitxa Júlia Minguell
 • Oferta Formativa -Informació Preinscripcions
 • Barem Preinscripcions
 • Calendari
 • Data de publicació 02/06: Resolta la incidència del llistat de barem provisional, podeu veure el llistat baremat correcte aquí (recordeu que el llistat va per ordre de les 2 primeres lletres del nom, 2 primeres lletres dels cognoms).
 • Explicació sobre el llistat amb el barem provisional i reclamacions.
 • Data de publicació 09/06: Llistat de barem resoltes les reclamacions, el llistat està per ordre dels 3 darrers dígits del codi de sol.licitud (si hi ha 2 coincidents, heu de mirar les lletres del nom i cognoms), a més s’ha afegit el número aleatori per al desempat de sol.licituds.
 • Data de publicació 09/06: El número per determinar l’ordre de les sol.licituds en cas d’empat és:

  33.386

   (sol.licituds a tota Catalunya 149.644)

 • Data de publicació 11/06: Llista ordenada definitiva (aquest llistat està ordenat per la puntuació de barem, de major a menor i el número de desempat).
 • Data de publicació 06/07: Oferta final de places (podeu comprovar la nova oferta de places aquí, heu de posar el nom del centre i sel.leccionar els estudis d’ESO).
 • Data de publicació 07/07: Llistat d’alumnat preinscrit al centre amb informació del centre assignat (aquest llistat està per ordre alfabètic de les 2 primeres lletres del nom, 2 primeres lletres dels cognoms).

Els alumnes admesos al Júlia Minguell rebreu un correu electrònic amb el dia de la cita prèvia i la informació per matricular al vostre fill/a. Preguem respecteu el dia i hora assignats i seguiu els consells que se us indiquen a la documentació.

En cas d’error o irregularitat, podeu fer reclamació al centre durant els 3 dies hàbils següents de la publicació de la llista (8, 9 i 10 de juliol).

 • Data de publicació 07/07: Llista d’espera. En cas que quedi alguna plaça lliure, es seguirà estrictament l’ordre de la llista d’espera.

 

PER A CONSULTES D’INFORMACIÓ I ALTRES DUBTES PODEU FER-LES AL CORREU a8052888@xtec.cat O BÉ AL TELÈFON 692 491 805 (DE 9:00 A 13:30h des del dia 13 al 22 de Maig)

Preinscripció Batxillerat del 27 de maig al 3 de juny.

Si esteu interessats a estudiar al nostre institut i voleu més informació, escriviu un correu electrònic al a8052888@xtec.cat.

 • Informació Preinscripcions 
 • Cita Prèvia
 • Data de publicació 15/06: Llistat amb el barem provisional.
 • Data de publicació 22/06: Llistat amb el barem definitiu.
 • Data de publicació 23/06: El número per determinar l’ordre de les sol.licituds en cas d’empat, és: 9.850
 • Data de publicació 26/06: Llistat ordenat definitiu amb el número de desempat.
 • Data de publicació 07/07: Llistat d’alumnat admés.

Els alumnes admesos al Júlia Minguell rebreu un correu electrònic amb el dia de la cita prèvia i la informació per matricular al vostre fill/a. Preguem respecteu el dia i hora assignats i seguiu els consells que se us indiquen a la documentació.

En cas d’error o irregularitat, podeu fer reclamació al centre durant els 3 dies hàbils següents de la publicació de la llista (8, 9 i 10 de juliol).

ENCARA ENS QUEDEN PLACES PER A 1r DE BATXILLERAT, DEMANA INFORMACIÓ TRUCANT AL CENTRE 934607469


Podeu consultar l’oferta inicial de places:

⇒ Mapa escolar preinscripció curs 2020-21


Preinscripció Cicle Formatiu de Grau Superior del 10 al 17 de juny.

La llista està ordenada per les 2 primeres lletres del nom, 2 primeres lletres dels cognoms. Tot l’alumnat que tingui un guió en la nota i li marca una “X” a manca documentació, haureu d’enviar al correu del centre a8052888@xtec.cat del 14 al 16 de juliol certificat de la nota mitjana perquè us consti al llistat de barem definitiu el 20 de juliol.

 • Data de publicació 20/07: Llistat amb el barem definitiu (nota definitiva un cop resoltes les reclamacions) i el número de desempat (per les preinscripcions de la mateixa via i nota).
 • Data de publicació 21/07: El número per determinar l’ordre de les sol.licituds en cas d’empat, és: 36.998
 • Data de publicació 23/07: Llista ordenada definitiva (aquesta llista està ordenada per via d’accés i nota).
 • Data de publicació 30/07:  1) Llistat de preinscrits al centre amb informació del centre assignat.

2) Llista d’espera.

INFORMACIÓ IMPORTANT: Disposem de 2 places més de les ofertades inicialment, per tant, de la llista d’espera la primera persona de cada via també tindrà plaça.

ELS ALUMNES ADMESOS MÉS ELS 2 DE LA LLISTA D’ESPERA, REBREU ENTRE AVUI O DEMÀ PER CORREU ELECTRÒNIC TOTA LA INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ PER A FER LA MATRÍCULA  AL SETEMBRE, AMB INDICACIÓ DE LA CITA PRÈVIA (DIA I HORA) ASSIGNATS. ENS HEU DE CONFIRMAR ABANS DE L’1 DE SETEMBRE QUE VOLEU LA PLAÇA  ASSIGNADA A FI DE PODER-LA  ASSIGNAR A UNA ALTRA PERSONA. GRÀCIES.

 


Podeu consultar l’oferta inicial de places:

⇒ Mapa escolar preinscripcions curs 2020-21


 

Dia de la Dona al Júlia

“Sóc de la generació igualtat: pels drets de les dones”.

Aquest és el lema de les Nacions Unides per al 8 de Març de 2020 que ens convida a reflexionar i actuar per empoderar les nenes, les noies, les dones i fomentar l’equitat entre tots i totes.

El Dia Internacional de la Dona és un bon moment per reflexionar sobre els avanços aconseguits, demanar més canvis i celebrar la valentia i la determinació de les dones que han jugat un paper clau en la història dels seus països i comunitats.

Nous llibres a la Biblioteca del Júlia!

L’institut ha adquirit uns quants llibres nous per fomentar la igualtat de gènere i la prevenció de la violència masclista. Han sigut proporcionats pel Departament d’Educació i provinents del Fondo del Pacto de Estado contra la Violencia de Género. L’objectiu és disposar de llibres i materials didàctics orientats a acompanyar els nostres estudiants en les seves relacions, gestió d’emocions envers els altres i en la igualtat de gènere.
Els exemplars van creixent per tant us convido a què doneu una ullada en la biblioteca. Els trobareu tot just a la prestatgeria del fons (Forrada amb paper morat).

La biblioteca de l’institut també és teva!

Emissions programes concurs PICALLETRES!

EMISSIÓ PICA LLETRES TELE B 2019 – 2020 

El programa s’emet els divendres a les 20 h. A més es faran reemissions els dissabtes a les 13.30 h. Després de l’emissió de cada capítol es penjaran els programes a la pàgina web PICALLETRES

PGM 1 – Divendres 3 d’abril: Institut Júlia Minguell A – Institut Badalona VII A 

PGM 2 – Divendres 10 d’abril: Escola Betúlia A – Institut Júlia Minguell B 

PGM 11 – 1a SEMIFINAL – Divendres 12 de juny 

PGM 12 – 2a SEMIFINAL – Divendres 19 de juny 

PGM 13 – FINAL – Divendres 26 de juny