llibre.pequeñas mentirosas

L’Alison és “l’abella reina” del grup, ella va unir a les altres quatre i van fer el grup d’amigues. Ella és la més presumida i popular, ho té tot a la seva vida, tots l’estimen i pensen que és un model a seguir. Té un germà que es diu Jason.
L’ Aria, és una noia que li encanta les belles arts i la moda. Té un germà que es diu Mike i els seus pares estan passant per una època dura.
L’ Emili, ctualment té un xicot que està sortint amb ella, però s’enfrenta a la situació de sortir de l’armari, ja que s’ha adonat que li agraden les noies. Li encanta la natació i després de les classes entrena, ja que competeix.
La Hanna, és una noia amb pares divorciats i amb problemes de accés de pes. L’Alison li ensenya a controlar el que menja i  dona efecte ja que aconsegueix aprimar-se.
La Spencer, és una noia molt aplicada ens els estudis. Practica molts esports i intenta ser la millor en tot, ja que és molt competitiva. Havia tingut problemes amb les drogues i aquest pasat el tindrà sempre present.

A la seva vida hi apareix una persona misteriosa que es diu A. Les intenta matar, les fa patir…… Mate a la Alison i intenten resoldre qui l’ha matat i qui es aquella A.
baixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>