Departament de Matemàtiques

Departament de Matemàtiques 2023-2024

Professorat :

Eva M. Romero Megías. Cap de departament de matemàtiques. Tutora 2n de Batxillerat Social i Humanístic, 1r de batxillerat i 4t d’ESO.
Vanessa Alguacil León: 1r i 3r d’ESO
Marta Burgueño López: Tutora 3rB ESO i 1r Batxillerat
Ricardo Martínez Valverde: 1r d’ESO, Coordinador d’estratègia digital, Coordinador de planificació estratègica i tutor 1rA ESO.
Paller Pàmies Marengo: 4t d’ESO
Ana Salomé Tomàs Mas: 2n i 4t d’ESO
Elena Segura Aleman: 1r d’ESO i 1r de batxillerat Cap d’estudis ESO-Batxillerat.
Albert Sola Gil: Coordinació 2n ESO i 2n de batxillerat
Núria Vives Torrelles: Secretària i 1r i 2n de batxillerat

Projectes i activitats del departament

Innovamat

Enguany, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO treballen les matemàtiques amb la plataforma Innovamat. Es tracta d’una proposta curricular que presenta les matemàtiques de forma competencial i manipulativa, buscant una nova aproximació a la matèria posant en primer pla la participació de l’alumnat i el rigor matemàtic.

A través del gestor d’aula i la pràctica digital setmanal, es fomenta que l’aprenentatge de l’alumnat sigui significatiu i reflexiu, que siguin conscients de la seva manera d’aprendre.

El lloc web des d’on es connecta l’alumnat i on podreu trobar més informació: https://www.innovamat.com/ca

Prova Cangur 

Per fomentar la cultura matemàtica bàsica i fer-ne una aproximació lúdico-esportiva, es participa en tots els nivells (ESO i Batxillerat) a la Prova Cangur.

Lloc web per a més informació: http://www.cangur.org/

Museu de les Matemàtiques 

Sempre que el calendari ho permet, l’alumnat de 3r d’ESO fa una sortida al Museu de les matemàtiques de Catalunya. Allà experimenten amb la matèria en primera persona, en veuen aspectes nous i diferents, i participen en tallers.

Lloc web del Museu: https://mmaca.cat

Borsa de Barcelona (Batxillerat)

L’alumnat d’economia i economia de l’empresa de batxillerat fan una visita presencial o virtual a la Borsa de Barcelona per treballar els conceptes més importants dels mercats financers i de l’actualitat que l’envolta. 

Lloc web de la borsa:http://www.borsabcn.es/

 

Jornada de portes obertes de l’INS Gabriela Mistral