Finalistes dels premis Edurecerca del Baix Llobregat.

Els alumnes Sara Blanco i Albert Gil, de 2n de batxillerat, han estat seleccionats com a finalistes dels premis Edurecerca del Baix Llobregat, en dues de les seves modalitats.

La Sara va presentar el treball “Alguns estereotips del món” on pretén posar de manifest el paper dels estereotips i dels prejudicis en la nostra percepció davant les diversitats presents a la societat i demostrar que la varietat de cultures és un mitjà que s’ha d’aprofitar i en cap cas s’ha de veure amb contrarietat.

El de l’Albert es titula  “La Guerra del Francès al Baix Llobregat” i va néixer amb la idea de compilar tota la informació coneguda sobre la Batalla de Molins de Rei i del 1808 al Baix Llobregat. Amb aquesta aproximació a la història de la comarca, el seu estudi recorre la relació entre Espanya i França a principis del segle XIX i la tensa situació política a Europa, indispensable per tal d’entendre el treball.

Els premis es lliuraran el 20 de juny a Sant Feliu de Llobregat.

Des d’aquí els desitgem molta sort i els felicitem per la feina ben feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>