PREINSCRIPCIÓ PER ALS ALUMNES NOUS DE PRIMER CURS D’ESO – CURS 2018/19

Us comuniquem que el període de preinscripció per al curs 2018/19 és del 13 al 24 d’abril de 2018, ambdós inclosos.  La sol·licitud la podeu trobar a  la pàgina web http://www.gencat.cat/preinscripcio o a la pàgina web de l’institut https://agora.xtec.cat/iesermengolquart/  i es pot enviar telemàticament. El resguard de l’enviament telemàtic de la sol·licitud s’ha de presentar juntament amb la documentació corresponent al centre triat en primera opció durant el període de preinscripció.

En la sol·licitud de preinscripció cal emplenar el camp de l’identificador de l’alumne/a (RALC) que us l’ha de facilitar el centre de primària on el/la vostre/a fill/a està escolaritzat/da. Com a novetat aquest curs és obligatori emplenar el camp de correu electrònic indicant l’adreça on es vol rebre la informació sobre el procés.

L’horari de secretaria de l’Institut és els matins de dilluns a divendres de 8h a 14,30h. També poden portar-ho al centre de primària on està escolaritzat/da el/la vostre/a fill/a del 13 fins al 20 d’abril de 2018.

Us adjuntem la documentació que s’ha de presentar per tal de formalitzar la preinscripció. (DOCUMENTACIÓ )

Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.