Representació de La casa de Bernarda Alba

Aquest cap de setmana va tenir lloc a Artesa la representació de l’obra La casa de Bernarda Alba, a càrrec del Grup de Teatre d’Artesa de Segre. L’espectacle fou dirigit per la M. Dolors Palet i la Sílvia Cardona i abordà el text lorquià amb la sobrietat i austeritat característiques de l’autor, a més d’aconseguir plasmar les diferents personalitats de les figures femenines. Les actrius del GTA van  deixar el llistó molt alt, en especial l’Eva Cendra, que va estar sublime en el paper de Bernarda.

L’obra va tenir una molt bona acollida entre el públic. Els alumnes de primer de batxillerat hi assistiren el divendres (així com a la xerrada impartida per la Isabel Gatell la setmana anterior, ja que La casa de Bernarda Alba és lectura obligatòria en el currículum de batxillerat d’aquest any. La seva valoració fou molt positiva.

Per més informació, podeu consultar el blog del grup de teatre:  http://gtaartesadesegre.blogspot.com.es/p/la-ca.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>