Orles Curs 2019-2020

Orles Curs 2019-2020

Una altre curs que s’acaba… Però aquest no n’és un, de qualsevol. És aquell que ens toca dir-vos adéu, a alguns i a algunes, i, a reveure, a molts i a moltes d’altres.

Ens hagués agradat poder fer-ho presencialment, a l’Institut, casa vostra i casa nostra, amb la Festa de les Orles, amb l’alegria reflectida en els vostres rostres, amb el vostre nerviosisme per dir les darreres paraules al centre, amb la vostra elegància i amb la companyia de totes les persones que us estimen.

Però la Covid 19 no ho ha permès; malgrat tot, el que no ha pogut impedir és aquest petit homentatge que tota la  Comunitat Educativa de l’Institut Els Planells i alguns professionals que us han acompanyat durant aquests anys us hem volgut fer.

Aquests  vídeo és una mostra de la nostra estimació cap a vosaltres, del nostre reconeixement pel vostre esforç i, especialment,  és un desig fet paraules: molta sort en aquest nou camí que inicieu!

I recordeu que, sempre, ens tindreu al vostre costat quan ho pugueu necessitar!

Sort, salut i encert!!

Tutors i tutores de 4t ESO, 2n de batxillerat i CF de Gestió Administrativa.

 

ORLES 2n de Batxillerat

ORLES 2n CF de Gestió Administrativa

ORLES 4rt ESO

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>