Orles 2021

Acabem un curs estrany i molt condicionat per les restriccions imposades per al control de la pandèmia ocasionada per la covid-19.

Per nosaltres, és una gran satisfacció haver aconseguit mantenir les classes durant tot el curs, combinant presencialitat i classes telemàtiques quan ha convingut, i que entre tots haguem fet possible que l’institut es mantingués obert, fent allò que sempre hauria de fer, acollint nois i noies i acompanyant-los en el seu camí d’aprenentatge i creixement.

Enguany no ha estat possible mantenir el format de lliurament d’orles que ens agrada, però sí hem pogut celebrar un acte més proper, reduït i adaptat al moment i a les seves circumstàncies.

L’acte, organitzat en diverses parts, va servir per a acomiadar a les promocions que han finalitzat els estudis de Batxillerat, del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa i de 4t d’ESO.

Tots ells són joves que, havent incorporat les mesures imposades, no han volgut deixar d’aprendre, ni de relacionar-se amb amics, companys i professors ni de viure amb intensitat. Aquest petit acte, doncs, pretenia, acomiadar-los amb afecte, reconeixent-los l’esforç i encoratjar-los a seguir vivint i aportar des del seu coneixement eines per a construir un món millor.

L’Institut Els Planells continua sent casa vostra. Estem orgullosos d’haver format part del vostre camí! Sort i felicitat, nois! El futur és vostre.

Àlbum Orles 2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>