No a l’alcohol

El passat curs 2019 – 2020, l’alumnat de tercer d’ESO vam participar en el 1r concurs de vídeos per la conscienciació sobre la reducció del consum d’alcohol organitzat per la Mesa de Salut Jove de la Noguera, i enguany ens han concedit el premi pel vídeo amb què hi vam participar.

L’inici del projecte va ser a la classe de tutoria. Les nostres tutores, la Rosa i la Sílvia, ens van proposar participar en aquest concurs i ens va semblar bona idea. Durant dues classes de tutoria vam estar pensant en la idea. Ja està, ja ho tenim! Farem un vídeo curt i original. Agafarem unes quantes botelles d’alcohol buides i cada una tindrà escrit un efecte secundari de la substància.

Vam trobar necessari mostrar les conseqüències d’aquesta droga en el vídeo, ja que la majoria de persones no són conscients del que consumeixen.

Gràcies per premiar-nos i entendre el significat del vídeo. Estem molt agraïdes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>