Lectura a casa amb eBiblio

Com passar les hores confinats?

Aquest pot ser un maldecap per a molts de vosaltres i segur que la vostra imaginació ha aconseguit generar moments i espais ben interessants.

Avui us volem recordar que teniu al vostre abast eBiblio, un servei del Sistema Públic de Lectura de Catalunya que fa possible el préstec en format digital a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

En el catàleg de l’eBiblio hi trobareu obres de ficció i de no ficció per a públic adult, juvenil i infantil. És a dir, teniu la biblioteca a casa! Seguiu les passes següents i a gaudir de la lectura:

  1. Tenir carnet d’usuari de les biblioteques públiques catalanes. Si no disposeu d’un carnet de la biblioteca, podeu sol·licitar-ne un al següent enllaç.
  2. Donar-vos d’alta en l’Argus (catàleg de les biblioteques públiques). Enllaç. Teniu una petita ajuda que us mostra les passes a seguir aquí.
  3. Accedir a l’eBiblio amb els dígits del codi de barres del vostre carnet de la biblioteca i la contrasenya que heu elegit en donar-vos d’alta a l’Argus.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>