GALWAY: Segona entrega

Dia 4: CHRISTMAS MARKET

Avui, després d’un dia intens de classes, hem anat al Christmas Market. Està situat a l’Eye Square i consta de diverses paradetes amb menjar típic i diferents objectes de Nadal. Al vespre hem repetit Irish Dancing, aquest cop amb el grup dels més grans. Que tremoli Fred Astaire!

Dia 5: DE CINE

Quin fred! I quin fart de pluja! Ara, que això ja no ens mina la moral… Tapats amb abrics, gorres, bufandes i impermeables desafiem al mal temps després de classe, acudint a l’aquari i al museu de la ciutat. Tots dos llocs ens han semblat molt interessants. L’aquari és petitet, però hem pogut tocar els diferents animals i veure’ls de molt a prop. Al museu hem fet un recorregut per la història de la ciutat, des dels primers assentaments prehistòrics fins a l’actualitat.  Més tard, entrem en calor i recuperem energies al cinema. Un altre dia ben complert.

Dia 6: GOODBYE, GALWAY

Últim matí de classe. Els profes han estat molt contents amb tots els nostres alumnes i aquests amb els teachers. Hem après moltíssim, no tan sols anglès, sinó també com interactuar amb persones d’altres cultures i tradicions. Hem ampliat el nostre registre culinari i musical i hem conviscut, quasi sempre en harmonia, amb companys del centre amb els que no sempre coincidiem. En definitiva, una experiència enriquidora que ens deixa amb ganes de repetir…

A la tarda, últimes compres, Treasure Hunt (resolent enigmes per la ciutat), Catedral i Universitat. Ens dividim per arribar a tot, no volem deixar res per fer! I demà a les 8, sortim cap a Dublín.

Galway 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>